Buscador per paraules clau
03 octubre 2022

Prop de 400 visitants han gaudit del cap de setmana de Benvinguts a Pagès la Festa al Vallès Occidental

Famílies d’arreu han participat d’aquest dissabte i diumenge a les activitats que han organitzat les explotacions agrícoles i ramaderes del Vallès Occidental per donar a conèixer el seu dia a dia. Es tracta d’una proposta emmarcada en el cap de setmana Benvinguts a Pagès, la Festa, celebrat a tot Catalunya. A la comarca prop de 400 persones han participat a alguna de les activitats.

Per exemple, a l’Ecogranja la Roca s’han pogut visitar les instal·lacions i les gallines que ponen els ous. A  la Masia de Ca n’Oliveró s’han pogut visitar els terrenys i l’horta així com degustar productes de temporada. Al Celler de Can Morral del Molí s’ha visitat la vinya i el celler, on s’ha explicat el procés d’elaboració del vi. A la Finca els Corrals Nous han mostrat la seva horta i han explicat el conreu dels calçots.

Així mateix s’ha pogut participar d’activitats complementàries com ara fer un hort urbà a la Masia Can Deu o conèixer el funcionament d’un molí fariner hidràulic al Molí d’en Rata. Activitats totes elles relacionades amb el món de la ramaderia i l’agricultura.

Finalment als restaurants Can Campanyà, Capicua i La  Taverna del Ciri s’hi ha pogut degustar plats de temporada amb productes d’explotacions de proximitat.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail