Buscador per paraules clau
05 abril 2022

L’Observatori Comarcal publica l’avanç de dades de l’Infoatur del mes de març, destacant que l’atur augmenta en setze municipis. Interanualment la desocupació es redueix un 23,3%

Com cada mes, l'Observatori comarcal publica l'informe Infoatur, amb l'anàlisi de les dades de l'atur del mes anterior. En aquest cas fan referència al tancament del mes de març, quan l’atur s’ha fet més rellevant als municipis de Barberà, Montcada i Castellar.

Dels vint-i-tres municipis del Vallès Occidental, setze s’han vist afectats aquest mes per l’augment de l’atur, dels quals Castellar del Vallès (+4,9%), Barberà del Vallès (+3,6%) i Montcada i Reixac (+3,5%), han patit un increment mensual de desocupació més intens.

Aquestes xifres contrasten amb les que es desprenen de les dades de la desocupació del mes de març arreu de Catalunya, on a diferència de la comarca, l’atur ha disminuït moderadament. Amb relació a l’any anterior, hi ha 134.414 persones desocupades menys a tot Catalunya.

Les dades que marquen la desocupació de final de març, que  no inclouen les persones afectades per expedients de regulació temporal, indiquen que l’atur a la comarca va augmentar un 0,8%, amb 363 persones desocupades més, respecte al febrer. El darrer mes de març, per tant,  les xifres de l’atur s’han incrementat  amb 47.506 persones més a la comarca.

Interanualment, la desocupació cau aquest mes un 23,3%, el que suposa 14.464 persones aturades menys que el març de 2021. La taxa d’atur registral al Vallès Occidental, se situa actualment, en el 10,5%. 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail